Geeft zekerheid
Betrouwbaar
Snelle service

Verzekerzaak

Over Verzekerzaak

Verzekerzaak is er voor jou! In de provincies Flevoland, Gelderland en Utrecht staan we voor je klaar. Vanuit onze vestigingen in Zeewolde, Amersfoort en Harderwijk geven wij de verzekering die bij jou past. Met jarenlange ervaring, enorme kennis en deskundigheid helpen we jou maar al te graag. Bij ons kun je rekenen op een advies op maat en we laten je nooit te veel betalen. Sterker nog: als het even kan helpen we jou om kosten te besparen, door lagere maandlasten voor verzekeringen te regelen bijvoorbeeld. Wij vergelijken verzekeringen, doen voor jou een verzekeringscheck en helpen je met de afsluiting van nieuwe verzekeringen.

Bij Verzekerzaak kun je terecht voor al je verzekeringsvragen. In alles wat we doen proef je onze passie voor het vak. Ons team bestaat uit gedreven professionals, we schakelen snel en zijn altijd betrouwbaar. Aan het hoofd staan Wilko en Jasper, twee vakmensen die voor jou een team vol goed opgeleide mensen hebben klaarstaan. Ben je benieuwd naar meer van onze mensen, kernwaarden of diensten? Of wil je direct onze hulp inschakelen? Laat het ons vooral weten!

Onze waarden

VERZEKERZAAK-USP2
VERZEKERZAAK-USP1
VERZEKERZAAK-USP3

Geeft zekerheid

Verzekerzaak geeft jou zekerheid. Zekerheid die jij nodig hebt voor jouw woning, auto, inboedel of wat je ook maar wilt verzekeren.

Betrouwbaar

Wij doen wat we beloven en beloven jou het beste advies en persoonlijke hulp! Bij ons weet je waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

Snelle service

Actie, actie, actie. Dat mag je van ons verwachten. Geen onnodige lange processen, maar direct krijgen wat je nodig hebt. Dát is Verzekerzaak!

Verzekerzaak

Team

Jasper Annink

Algemeen Directeur - Erkend Financieel Adviseur

Erik Hoekerd

Commercieel Directeur

Tim de Groot

Commercieel medewerker

Diana van Balgoijen

Verzekeringsadviseur

Sandra van Klijnenbreugel

Verzekeringsadviseur

Recensies.

Na het omzetten van onze hypotheek hebben we ook de verzekeringen aangepakt. Na wat mailwisseling wilde mijn man graag een van de medewerkers zien, dit was geen probleem en Erik kwam bij ons langs. Hij heeft alles met ons doorgenomen en ook meteen aangepast wanneer gewenst. Een dag na ons akkoord heeft hij meteen alles in gang gezet en wordt het allemaal geregeld. Super. Alle zorg wordt hier uit handen genomen.

★★★★★ - 28-04-2022

Één telefoontje met adviseur Erik Hoekerd was genoeg om mijn nieuwe autoverzekering af te sluiten. De nieuwe premie is aanzienlijk lager en heeft betere voorwaarden dan de verzekeringen die ik zelf online kon vinden. Daarnaast is het team telefonisch goed bereikbaar, ik werd altijd meteen geholpen. Top!

★★★★★ - 28-04-2022

Goede service. Juist bij verzekersituaties waarin je te maken hebt met schade of andere onplezierige zaken, is het goed dat je geholpen wordt door deskundige personen die ook met je meedenken.

★★★★★ - 14-04-2022

Wij zijn
onderdeel van

Partner logo
Afbeelding

Krachten bundelen, dat doen we met PRTNRS. Woningen, verzekeringen en hypotheken onder één dak. Op ieder vlak hebben wij een team vol professionals die jou maar al te graag helpen! Hierdoor kunnen wij niet alleen snel schakelen, maar helpen wij jou ook nog eens optimaal.

Lees meer

Merken die aangesloten zijn bij PRTNRS:

Verzekerzaak