Geeft zekerheid
Betrouwbaar
Snelle service

Verzekerzaak

Waarom zou ik een
verzekeringscheck doen?

Bij een nieuw huis komt al genoeg kijken, daar weten we alles van. Daarom helpen we je een handje met het uitzoeken van de juiste verzekeringen en dekkingen. Dat doen we met behulp van onze gratis verzekeringscheck. Naast de opstalverzekering en je inboedelverzekering, heb je natuurlijk nog een hoop verzekeringen lopen. Daarom is het tijd om alles eens onder de loep te nemen. En wat is er nou een beter moment om dit te doen dan bij de aanschaf van nieuw huis? Precies, de timing is perfect.

Rest ons nog een antwoord op de volgende vraag: wat levert het je op?

 • Waarde van je verzekeringen

Een verzekering sluit je af op een bepaald moment onder bepaalde omstandigheden. Tot zover niks geks, maar jouw leven verandert waarschijnlijk in de loop der jaren. Misschien krijg je een partner, kinderen of verandert er iets in je gezondheid. Zo nu en dan een verzekeringscheck laten doen, is dus geen overbodige luxe. En een grote gebeurtenis in jouw leven is dan uitermate geschikt om de verzekeringen te vergelijken. 

 • Juiste verzekeringen

De belangrijkste vraag is misschien wel: heb jij de juiste verzekeringen? Stel: je koopt voor het eerst een huis, dan ben je niet zomaar voor alles verzekerd. Of je bent juist oververzekerd en betaalt dus veel te veel per maand aan premies. Het is dus zeker de moeite waard om een goede verzekeringscheck te laten doen.

 • Lagere maandlasten

Minder kosten, dat klinkt goed toch? Tijd voor een verzekeringscheck! Wij zoeken voor jou uit of je wel de beste verzekering en gunstigste premie hebt. Misschien zijn jouw maandlasten wel enorm in te perken. Dat beloven we uiteraard niet, want misschien zit jij namelijk al bij de beste verzekeraar voor jouw situatie.

Wil jij een verzekeringscheck?

Neem contact op

Ik wil mijn verzekering laten checken.

  Welke verzekering wilt u laten checken?

  OpstalverzekeringAutoverzekeringOverlijdensrisicoverzekeringReisverzekeringInboedelverzekering

  Inschrijven nieuwsbrief

  Wij werken samen met de
  volgende verzekeraars:

  Verzekerzaak