Geeft zekerheid
Betrouwbaar
Snelle service

Verzekerzaak

Wat moet ik met
een nieuwe woning?

Bij een nieuwe woning horen (nieuwe) verzekeringen. Als dit je eerste woning is, ben je waarschijnlijk niet (echt) bekend met een opstalverzekering, inboedelverzekering of overlijdensrisicoverzekering. Geen nood, wij vertellen je graag meer hierover. Op onze site vind je over alle soorten verzekering meer informatie én wij geven je graag een persoonlijk advies op maat. Voordat we dat doen, vertellen we je eerst een paar belangrijke zaken. Er zijn namelijk verschillen verzekeringen die verplicht zijn om af te sluiten en een aantal verzekeringen die vooral nuttig zijn.

We beginnen met het belangrijkste, de verplichte verzekeringen. Dat zijn er twee: de opstalverzekering en de overlijdensrisicoverzekering. Je komt er waarschijnlijk niet onderuit, omdat in bijna alle gevallen de hypotheekverstrekker hier om vraagt. Wil je er meer over weten? Bekijk de pagina’s van deze specifieke verzekeringen.

Daarnaast zijn een inboedelverzekering en rechtsbijstandverzekering zeker aan te bevelen. Hiermee is je bijvoorbeeld jouw tv gedekt bij waterschade en kun je rekenen op advies en bemiddeling tijdens een ‘conflict’ over jouw woning dankzij de rechtsbijstandverzekering.

Er zijn nog genoeg andere verzekeringen die wij aanbevelen en waarmee we je graag bij helpen. Ben je benieuwd of jouw verzekeringsstatus nog klopt? Met andere woorden: betaal jij niet te veel en ben je niet oververzekerd? Laat Verzekerzaak de verzekeringscheck doen en wij checken of jij nog op de goede weg zit of geven je tips om te verbeteren. Dat scheelt jou misschien een hoop kosten!

Kunnen we jou helpen met je verzekeringsvragen?

Neem contact op

Ik wil advies bij het kiezen van verzekeringen!

    Inschrijven nieuwsbrief

    Wij werken samen met de
    volgende verzekeraars:

    Verzekerzaak