Geeft zekerheid
Betrouwbaar
Snelle service

Verzekerzaak

Plotseling juridische
hulp nodig?

Een rechtsbijstandverzekering kun je afsluiten als je gedekt wilt zijn voor bemiddeling en advies tijdens juridische zaken. Het gaat hierbij om zaken die gaan om jouw inkomen, je huis, conflicten in het verkeer of wat jou aangaat als consument. In elk van deze gevallen kun je terecht komen in een situatie waarin jij en de tegenpartij er samen niet uitkomen. Denk aan onenigheid over de huur- of koopovereenkomst of een ruzie over wie de veroorzaker was van de blikschade aan jouw auto. In dit soort situaties kun je met een rechtsbijstandverzekering een beroep doen op de juristen en sta je niet voor onverhoopte kosten.

Let wel op: vaak sta je pas stil bij een rechtsbijstandverzekering als je er een nodig hebt, maar helaas is het niet altijd mogelijk om de verzekering direct na aanvraag in te zetten. Laat je dus goed door onze specialisten adviseren en informeren over de mogelijkheden, zodat je niet te laat bent!

Wil je een rechtsbijstandverzekering afsluiten? Dan heb je de keuze uit diverse dekkingen. Zoals we eerder al benoemden, heb je de keuze uit een consumenten-, woon-, inkomens- en verkeersdekking. Het is van belang om te weten in welke situatie je terecht denkt te komen en waarvoor je verzekerd wilt zijn. Daarbij kun je zelf aangeven wat je binnen de dekking wel en niet wilt verzekeren. We lichten graag iedere dekking afzonderlijk toe, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Mede afhankelijk van welke dekking jij kiest, wordt de prijs bepaald. Onze adviseurs denken graag met je mee.

Nooit voor verrassingen komen te staan?

Neem Contact op

Ik zoek een rechtsbijstandsverzekering!

    Inschrijven nieuwsbrief

    Wij werken samen met de
    volgende verzekeraars:

    Verzekerzaak